Virksomheden

Vetec er en dansk ejet vækstvirksomhed der er specialiseret inden for vejetekniske løsninger til kraner og løfteudstyr. Virksomheden servicerer førende danske og udenlandske kran og offshore virksomheder med både standard- og kundetilpassede løsninger.
 
En væsentlig styrke er Vetec's tekniske afdeling, der projekterer komplette veje- og overlastsystemer i henhold til kundernes behov for optimal effektivitet og sikkerhed.

Vetec er en del af Nord Tech Industrisystemer som i mere end 20 år har været officiel dansk distributør for branchens førende europæiske producenter indenfor radioteknik og mobil strømtilførsel. Eget serviceværksted og lokalt lager har siden begyndelsen været et vigtigt led i at sikre vores kunder en stor tilgængelighed af standardprodukter og et højt serviceniveau.
 
Nord Tech Industrisystemer og Vetec beskæftiger tilsammen godt 15 medarbejdere og er beliggende i Odense.
 

Jobbet

Som eksportsalgschef hos Vetec A/S bliver du en del af en organisation med ambitiøse vækstmål. Stillingen er nyoprettet og du indgår i ledergruppen med reference til den administrerende direktør.
 
Eksportsalgschefen får det overordnede ansvar for at opbygge og intensivere virksomhedens fokus og salgsindsats på eksportmarkedet. Et oplagt sted at starte vil være Nordtyskland og Skandinavien.
 
Som ansvarlig for den samlede eksportomsætning, vil dine primære ansvarsområder:

  • Udarbejde og implementere strategien for eksportsalg i overensstemmelse med virksomhedens overordnede strategi. Herunder udarbejdelse af handlingsplaner og målsætninger.
  • Øge omsætningen ved at udvikle distributørnetværket.
  • Øge omsætningen ved at tilføre nye kunder på eksportmarkedet.
  • Ledelse og løbende optimering af salgs- og marketingafdeling.

Du vil blive "hands-on" og udførende i hele processen fra A-Z, naturligvis i tæt samarbejde med Vetec's øvrige organisation.
 
I jobbet forventes rejsedage på 100+ dage årligt.
 

Din profil

Da du får selvstændigt ansvar for at udbygge og vedligeholde din kundeportefølje, er det væsentligt at du har nogen års erfaring med eksportsalg af tekniske komponenter eller løsninger. Har du kendskab til el-teknik, vil det kun være en fordel.
 
Du behersker engelsk på forhandlingsniveau og kan kommunikere på tysk.
 
Som person er du robust og vedholdende med en god humoristisk sans. Du er god til at strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver og indsats. Du er vedholdende og arbejder godt selvstændigt samtidig med, at du nyder at have kolleger. Du har en udadvendt og åben personlighed, og en god intuition i forhold til andre mennesker og miljøer, hvorved du formår at skabe relationer og vække tillid.
 

Du tilbydes

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job med indflydelse på virksomhedens overordnede strategi og ledelse. Du får derfor mulighed for at sætte dit eget præg på en meget central og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i udvikling og vækst. Du tilrettelægger selv din hverdag og får rig mulighed for faglig såvel som personlig udvikling.
 
Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

 

Kontakt

Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentvirksomheden Promando A/S.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer eller Jakob Fallesen via telefon +45 75 54 00 00.
 
Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.
 
Send venligst din ansøgning og dit CV mærket 00057 via dette link:
http://www.promando.dk/jobs/job-eksportsalgschef-5386911-71.html
 
Husk at angive den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.